Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Aveti o noua runda de zboruri ieftine in plina vara la Wizz pentru ruta Budapesta - Islanda. Eu am selectat cateva date la preturi cuprinse intre 116€ si 151€ dus-intors:


Dupa cum stiti, numarul de bilete dintr-o clasa tarifara este limitat (mai ales la companiile low cost) si acestea pot sa se epuizeze rapid. V-am aratat insa deja in acest video cat este de banal sa urmariti si sa gasiti singuri cele mai bune preturi de pe site-ul Wizz.

✈️ BUDAPESTA - ISLANDA
Bagaj calaServicii la bordEscale
crosscrosszbor direct


Important:
  • daca ati deschis articolul din aplicatia de Facebook de pe telefonul mobil si link-urile de rezervare zbor / cautare cazare nu functioneaza (exista un bug in deschiderea Momondo/Syscanner din aplicatia Facebook), va recomand sa il deschideti dintr-un browser 'normal' precum Google Chrome, Firefox, Opera, si totul ar trebui sa functioneze corect.

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: 

  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: apasati pe link-urile din articol 🏨 CAZARE  sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati filtrele dorite de dvs si ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine