Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Am gasit la Turkish Airlines zboruri din Cluj, Bucuresti sau Constanta spre Havana, Cuba la niste preturi demne de mentionat. Cele mai multe date sunt disponibile din Cluj. Eu va dau cateva exemple, altele puteti sa cautati direct pe site-ul companiei aeriene (nu uitati sa bifati optiunea Flexible dates).


Din CLUJ:

Din BUCURESTI:

Din CONSTANTA:


Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check/cross*

*in functie de zborul ales este posibil sa aveti sau nu escala peste noapte in Istanbul. Eu am ales numai variante cu escale peste zi: in general scurta la dus, lunga la intoarcere (ar trebui sa va incadrati la tur gratuit al orasului Istanbul oferit de catre Turkish).

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine