Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Aveti preturi decente la zborurile KLM / Air France din Bucuresti spre Mombasa (Kenya) sau Zanzibar (Tanzania). Zborurile sunt in parteneriat cu Kenya Airways (vezi reviews), asadar au o escala suplimentara in Nairobi.

Perioada de calatorie oficiala: septembrie 2019 - martie 2020.


MOMBASA, Kenya, 569€:


ZANZIBAR, Tanzania, 580€:
Puteti sa cautati alte date direct la compania aeriana.

Conditii de calatorie (inclusiv pentru tranzit) in Kenya.
Conditii de calatorie in Tanzania.
Daca doriti sa evitati escala in Nairobi, pentru Zanzibar mai apar oferte si doar cu o singura escala la companii precum Turkish Airlines, Qatar Airways sau Fly Dubai.

Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 2check check/cross*

* eu am ales in exemplele mele zboruri cu escale (relativ) scurte, dar pe site-ul companiei veti gasi variante si cu escala lungi sau peste noapte. Asadar, cautati cu atentie. Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine