Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
 Wizz Air a anuntat astazi cinci noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH)
  •  din iunie 2020: spre București si Budapesta
  •  din septembrie 2020: spre Cluj-Napoca, Katowice și Sofia, 
cu condiția reluarii activitătilor de aviatie în tarile respective. Compania afirma ca:

În cazul interdicțiilor de călătorie, impuse din cauza pandemiei de COVID-19, care afectează data de începere a zborurilor, pasagerii cu rezervări pentru zborurile afectate vor avea posibilitatea să își reprogrameze călătoria pentru o dată ulterioară, să primească banii înapoi sau să beneficieze de 120% din valoarea rezervării sub formă de WIZZ Credit care poate fi utilizat pentru achiziționarea de zboruri și servicii WIZZ.

Zborurile din Cluj-Napoca vor avea doua frecvente saptamanale: miercuri si duminica.

Zborurile din Bucuresti vor avea pana in septembrie doua frecvente saptamanale: miercuri si duminica, iar incepand cu octombrie trei frecvente: marti, joi si sambata.

Sunt incarcate zborurile pana in martie 2021. Vad preturi incepand de la 107€ (cu Wizz Discount) sau de la 128€ (fara Wizz Discount) pentru un zbor dus-intors.  Alte exemple puteti sa cautati singuri pe site-ul WizzAir.

Cum compania nu a specificat nimic in acest sens, nu este clar pana in acest moment daca vor ramane si zborurile spre Dubai DWC... 
ℹ️ Acesta este un blog cu ponturi pentru zboruri. Rezervarile le faci tu, urmand linkurile din articol. Toate preturile sunt verificate in momentul publicarii articolului, dar locurile sunt limitate si uneori se pot epuiza rapid. Datorita incertitudinii din aceasta perioada, daca doresti sa iti faci planuri de calatorie, recomand sa te informezi cu atentie despre conditiile de modificare sau anulare inainte sa rezervi si, daca este posibil, sa alegi variante flexibile atat pentru zboruri cat si pentru cazare.CLUJ / BUCURESTI  -  ABU DHABI (martie 2021)

CAZARE
Ai ales zborul? Este simplu sa gasesti si o unitate de cazare pe gustul tau: deschide TripAdvisor, pune datele de calatorie si filtrele dorite, compara preturile pentru hotelul/apartamentul dorit si rezerva la furnizorul care ofera pretul cel mai bun!


RESURSE PENTRU VACANTA TA
• Fa-ti un cont nou AirBnb si primesti 34€ credit 
Intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu
• Daca ai avut zboruri cu intarzieri, anulate sau suprarezervate: aplica pentru despagubiri legale de pana la 600€  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine