Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Dragi cititori, v-am mai spus de-a lungul timpului ca nu este atat de complicat pe cat pare sa vanezi oferte pentru bilete de avion. Acum vreau sa va si conving de acest lucru, cu seria de articole si tutoriale video Cum sa cauti zboruri ieftine!

Prin urmare am decis sa public periodic articole sau videoclipuri mai scurte, de sine statatoare, in care va arat cum sa cautati exact zborurile. 

De ce si tutoriale video? Eu zic ca este mai usor sa parcurgeti informatia daca vedeti "cum se face" dintr-un video. De asemenea, dureaza mult mai putin si pentru mine sa il creez.

Seria va trece prin toate punctele esentiale: principalele motoare de cautare zboruri, site-urile companiilor aeriene, alerte pentru oferte, site-uri care publica oferte, tips & tricks, samd, samd...

Ca sa fiti siguri ca aflati cand apare cate un episod nou, va invit sa urmariti PromoTrips.ro pe Facebook sau sa va abonati la Newsletter-ul periodic.

Si, desigur, sa va abonati la noul canal YouTube!

Daca tot suntem la Cum sa..., nu uitati de mini-ghidul Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare!Recomand sa cititi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine