duminică, 31 iulie 2016

Serial PromoTrips.ro: Cum sa cauti zboruri ieftine!


Dragi cititori, v-am mai spus de-a lungul timpului ca nu este atat de complicat pe cat pare sa vanezi oferte pentru bilete de avion. Acum vreau sa va si conving de acest lucru, cu seria de articole si tutoriale video Cum sa cauti zboruri ieftine!

M-am tot gandit in ultimele luni cum sa structurez informatiile din aceasta serie si am mers pe urmatoarea varianta:

1. Voi publica periodic articole sau videoclipuri mai scurte, de sine statatoare, in care va arat cum sa cautati exact zborurile. 

De ce si tutoriale video? Eu zic ca este mai usor sa parcurgeti informatia daca vedeti "cum se face" dintr-un video. De asemenea, dureaza mult mai putin si pentru mine sa il creez. De exemplu pentru articolul: Vedeti preturile la zboruri pe o luna intreaga, direct pe site-ul companiilor aeriene, am pierdut destul de mult timp cu scrierea lui si cu screenshot-urile, cand puteam sa inregistrez un video scurt in care va aratam exact cum se face (lucru pe care o sa-l fac oricum in curand).

Seria va trece prin toate punctele esentiale: principalele motoare de cautare zboruri, site-urile companiilor aeriene, alerte pentru oferte, site-uri care publica oferte, tips & tricks, samd, samd...

2. Seria de articole si de videoclipuri se va completa in timp ca si un puzzle si se va incheia cu un mini-ebook, in care veti gasi structurata toata informatia de care aveti nevoie pentru a va putea gasi si singuri cele mai bune oferte la zboruri, plus trimiteri pentru detalii la articolele si videoclipurile deja publicate.

Nu stiu cat va dura aceasta serie (in orice caz luni de zile), depinde mult de timpul meu liber, care este foaaarte limitat, dar nici nu ma grabesc cu ea.

Ca sa fiti siguri ca aflati cand apare cate un episod nou, va invit sa urmariti PromoTrips.ro pe Facebook sau sa va abonati la Newsletter-ul periodic

Si, desigur, sa va abonati la noul canal YouTube!

Daca tot suntem la Cum sa..., nu uitati de mini-ghidul Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare!

Daca ati gasit o oferta buna si doriti sa o impartasiti si cu noi, sectiunea Oferte de la cititori va sta la dispozitie.Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DIY.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu