Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am facut o noua scanare a zborurilor spre Islanda. Gasiti pe Kiwi.com zboruri din Bucuresti, Cluj, Timisoara via Londra in medie intre 140€ si 170€ dus-intors (garantie pentru conexiune inclusa, in caz ca intarzie, este reprogramat sau anulat oricare dintre zboruri), in general pentru luna martie (din Iasi si pentru luna mai).

Eu personal as merge in Islanda numai in intervalul mai - septembrie (mai mult decat aurora boreala, ma intereseaza vremea frumoasa si sa fie drumurile deschise), dar, daca voi aveti alte planuri, de data asta am ales sa va semnalez zborurile (au fost preturi chiar mai mici pentru lunile noiembrie - februarie, dar am ales sa nu le public).

Desigur, daca faceti rezervarea pe site-ul companiilor aeriene, zborurile vor fi chiar mai ieftine (dar nu mai aveti conexiunea garantata). Sa luam un exemplu:

  • in 20 - 24 martie, un zbor Bucuresti - Reykjavik (cu escala aprox 3h in Londra Luton), cu Blue Air si Easy Jet, costa 165€ via Kiwi.com sau numai 122€ daca il rezervati separat (am pus simulare mai jos).
Mai ales cand aveti timp intre zboruri scurt, eu clar recomand sa nu riscati si sa rezervati cu garantie pentru conexiune, dar decizia finala va apartine...

Ca sa nu pierd prea mult timp, va dau link-urile la zboruri cu garantie pentru conexiune inclusa si va ramane voua sarcina sa verificati preturile si direct la companiile aeriene.

De asemenea gasiti variante si cu cazare peste noapte in Londra daca doriti.


Nota: zborurile de mai jos nu sunt ordonate crescator dupa pret, ci dupa timpul intre escale. Asadar e posibil sa gasiti preturi mici si mai jos in lista.
Simulare 20 - 24 martie la companiile aeriene:

✈️ BUCURESTI - LONDRA LUTON








Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.


Plecare din:  Bucuresti, Cluj, Iasi
Destinatie: Islanda
Politica bagaje: difera de la companie la companie. Verificati bagajele incluse pe site-ul companiei la care faceti rezervarea si adaugati altele in plus dupa necesitati.

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.


Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.

Aici aveti trei motoare de cautare care va ajuta sa comparati si sa alegeti zboruri, cazare si rent a car:
Cauta zboruriCauta cazareCauta masinaImage HTML map generator

Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine