Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Spre destinatii specifice - cum ar fi Maroc - inca nu exista zboruri directe din Romania. Asadar, ca sa ajungeti acolo, va raman cateva optiuni:

  • alegeti un zbor cu escala cu o companie de linie (conexiunea va este garantata de catre compania aeriana). De exemplu, Lufthansa are adesea zboruri spre Casablanca sau spre Marrakesh la putin peste 200€ dus-intors (nu numai din Bucuresti, dar si din alte orase romanesti, cum ar fi Timisoara, Cluj etc). V-am aratat exemple in video tutorialul Cum gasiti cele mai ieftine zboruri in mai putin de 5 minute la Lufthansa
  • alegeti o combinatie de zboruri low cost, adica veti avea o escala intr-un oras european din care exista zboruri directe spre Maroc. In acest caz nu aveti garantie pentru conexiune (in caz ca intarzie, este reprogramat sau anulat primul zbor), decat daca faceti rezervarea printr-o agentie care va ofera aceasta garantie, cum ar fi Kiwi.com, Vola.ro sau FlyHacks.ro. Pentru detalii cititi articolul: Unde puteti sa rezervati zboruri low cost cu conexiune garantata.

Eu personal aleg zborurile low cost combinate numai in cazul in care nu am alta solutie la pret rezonabil (vezi primele doua variante). In acest caz clar as alege un zbor cu Lufthansa pentru 100€ in plus.

Dar daca voi preferati combinatiile de zboruri low cost, in acest articol va reamintesc ca puteti oricand sa gasiti si singuri combinatii de zboruri ieftine din orasele romanesti spre Maroc sau spre Insulele Canare facand cateva cautari pe Kiwi.com, Vola.ro sau FlyHacks.ro. Toate cele trei surse, ofera si garantie pentru conexiune, daca, evident, faceti rezervarea prin ele.

Exemple de pe Kiwi.com, in medie la aproximativ 90€ dus-intors (din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea).


✈️BUCURESTI - MARRAKESH

✈️TIMISOARA - MARRAKESH


✈️TIMISOARA - FEZ



✈️CLUJ - MARRAKESH

✈️CLUJ - FEZ


✈️ORADEA - MARRAKESH

✈️ORADEA - MARRAKESH

V-am aratat in acest tutorial cat este de banal de folosit Kiwi.com:



Alegeti sa primiti notificari pe telefon, email sau in Chrome cand sunt publicate noi oferte pe PromoTrips.ro:







Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine