Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Stiu ca astfel de circuite nu sunt pentru toata lumea, dar totusi mai vin din cand in cand cu cate unul pentru cititorii (stiu sigur ca am si astfel de cititori! :) ) care se simt aventurosi, au ceva timp liber la dispozitie si sunt in pana de idei cum sa combine destinatiile.

Dupa:

azi va propun un circuit din Bucuresti, care va poarta de data aceasta in niste destinatii turistice de top din Asia, dar si la "capătul lumii", in Australia, Noua Zeelanda si insulele exotice indepartate din Oceania.

Mai exact, cu 1221€ veti zbura pe ruta: Bucuresti -> Chiang Mai, Thailanda -> Kuala Lumpur, Malaezia -> Sydney, Australia -> Nadi, Fiji -> Auckland, Noua Zeelanda -> Beijing, China -> Bucuresti


Sau cu 1399€ adaugam si Vanuatu in ecuatie, adica veti zbura pe ruta: Bucuresti -> Chiang Mai, Thailanda -> Kuala Lumpur, Malaezia -> Sydney, Australia -> Nadi, Fiji -> Port Vila, Vanuatu -> Auckland, Noua Zeelanda -> Beijing, China -> Bucuresti

Cel mai scump zbor din acest traseu costa numai 264€.

Ca sa va faceti o idee despre pretul total, in mod normal numai un zbor din Bucuresti spre Sydney depaseste 1000€ (de exemplu, in acest moment Qatar are la oferta aceasta ruta la circa 1200€.
Tot la ei, zborul cel mai ieftin spre Noua Zeelanda este de 1500€, iar la Turkish plus un partener din Asia (asadar doua escale pe sens) la circa 1000€.


Am gasit asa:

  • 20 feb: Bucuresti-> CHIANG MAI (via Doha), 225€ cu Qatar Airways VEZI ZBOR
  • 27 feb: Chiang Mai -> KUALA LUMPUR (direct), 51€, cu Air Asia VEZI ZBOR
  • 4 mar: Kuala Lumpur -> SYDNEY  (direct), 140€, cu Air Asia X VEZI ZBOR
  • 11 mar: Sydney  - FIJI (direct), 127€, cu JetStar sau 168€ cu Virgin VEZI ZBOR

Varianta 1 (zbor direct din Fiji in Noua Zeelanda):

  • 19 mar:  Fiji - AUCKLAND (direct), 185€, cu Air New Zealad,  206€ Fiji Airways VEZI ZBOR

sau Varianta 2 (adaugam si Vanuatu in circuit: zbor Fiji - Vanuatu si Vanuatu - Noua Zeelanda):

  • 17 mar:  Fiji - VANUATU (direct), 157€, cu Fiji Airways VEZI ZBOR
  • 21 mar:  Vanuatu - AUCKLAND  206€ cu Virgin (via Brisbane), 212€ cu Air Vanuatu (direct) VEZI ZBOR

Continuam traseul:

  • 31 mar: Auckland - BEIJING (via Chengdu), 229€, cu Sichuan Airlines VEZI ZBOR
  • 6 apr: Beijing  - BUCURESTI (via Varsovia), 264€, cu LOT Polish Airlines VEZI ZBOR

Total varianta fara Vanuatu : 1221€

Total varianta cu Vanuatu: 1399€




Desi cu siguranta as fi iesit cu un pret binisor mai mic:

  • am incercat pe cat posibil sa pun mai multe zboruri cu companii de linie, decat cu companii low cost
  • am evitat sa pun destinatii de legatura de umplutura, doar pentru ca aveau preturi mai mici, dar nu erau prea ofertante din punct de vedere turistic. Toate destinatiile incluse sunt destinatii care, cred eu, merita cu varf si indesat sa le vizitati.
  • am evitat total zborurile combinate (fara conexiuni garantate de către compania aeriana)
  • am evitat sa va duc de doua ori prin aceeasi destinatie. De exemplu, daca alegeti un zbor dus-intors din Bucuresti spre Chiang Mai, Pattaya ori Penang cu Qatar Airways, care se gasesc in acest moment chiar si sub 400€ dus-intors, pretul total al circuitului va fi in mod sigur mai mic
  • ca sa va arat ca se poate si asa, in acest articol am tinut neaparat ca zborurile intercontinentale sa inceapa din Bucuresti, nu dintr-o alta tara europeana (cum este Italia de exemplu), din care exista multe zboruri super ieftine. 

Am pus pretul de baza afisat de motoarele de cautare, asadar la companiile low cost trebuie sa mai adaugati in plus costul bagajului de cala (daca veti calatori cu bagaj de cala).

Acesta nu este neaparat cel mai mic preț disponibil pentru aceasta combinație de zboruri: din lipsa de timp, nu am stat sa mă joc foarte mult cu alegerea datelor, dar am vazut zboruri chiar mai ieftine pentru alte perioade.

Am ales un circuit de aproximativ o luna si jumatate, dar puteti sa cautati pe acelasi model zboruri pentru durata dorita de voi.

Daca timpul va permite, recomand sa explorati si sa vizitati si alte destinatii in afara de orasul in care aterizati. De exemplu in Thailanda aveti zboruri interne din Chiang Mai de la 10€ - 20€.

Preturile sunt valabile in momentul publicarii articolului.

Chiar daca pretul a expirat intre timp, pe acelasi model puteti sa cautati singuri si pentru alte date.  De asemenea puteti sa modificati traseul dupa cum doriti (de exemplu in Asia puteti sa adaugati si alte destinatii cu zboruri low cost).



CUM CAUTATI SI VOI

Dacă doriți să căutați singuri zboruri in jurul lumii pentru voi, prieteni sau pentru cititorii blogului vostru de travel, va puteți folosi de motoarele pe care vi le-am prezentat in video tutorialul: 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri


  • partea mai dificila

Ca sa gasiti un traseu optim, aveți nevoie de un motor de căutare zboruri care permite căutări flexibile, adica care va arata pretul cel mai ieftin, indiferent de destinatie (cu optiunea Cauta oriunde), dar mai ales care va arata cel mai ieftin pret, indiferent de data (cu optiunea Cauta oricand).


De exemplu, Momondo nu este prea util in acest scop, deoarece permite cautari numai pentru date fixe, un dezavantaj care va blocheaza in a gasi cele mai bune preturi indiferent de data (din pacate calendarul preturilor estimate - nu sunt in timp real - poate fi destul de greu de folosit pentru asa ceva).

La Skyscanner totul este mult mai intuitiv (puteti combina optiunile de Caute oriunde si Cauta oricand), dar pentru ca nici aici preturile nu sunt afisate in timp real, ne ajuta numai partial.

Dar Kiwi.com este fix ce va trebuie: permite cautari Oricand si Oriunde, filtrele sunt extrem de utile si este foarte usor de folosit. Cu ajutorul lui am gasit si eu toate zborurile de mai sus.


  • partea simpla

Dupa ce ați găsit data cu zborul cel mai ieftin, mai trebuie doar sa verificați pe Skyscanner sau Momondo care agenție oferă prețul cel mai mic.


✈️BUCURESTI - CHIANG MAI

✈️CHIANG MAI - KUALA LUMPUR

✈️KUALA LUMPUR - SYDNEY


✈️SYDNEY - FIJI

✈️FIJI - AUCKLAND


✈️ (sau) FIJI - VANUATU

✈️VANUATU - AUCKLAND

✈️AUCKLAND - BEIJING

✈️BEIJING - BUCURESTI



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti o optiune pentru bugetul si pretentiile voastre.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher de 20€ / 90 lei pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.

Pentru detalii complete despre cum sa cautati cazare, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.


Booking.com


Conditii de calatorie: pe site-ul MAE (nu uitati sa va faceti temele cu ce aveti nevoie ca sa intrati in fiecare tara de pe traseu)

Recomand sa cititi si:
Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine