Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]

Între 17.01.2018 și 20.01.2018 FlixBus are prețuri speciale pentru călătoriile din Cluj, Huedin, Oradea, Sighisoara, Timisoara, Turda către: 

  • BUDAPESTA, la numai 9,90 lei pe sens REZERVA
  • VIENA, la numai 29,90 lei pe sens REZERVA

Perioada de călătorie 22.01.2018 - 28.03.2018.

Autocarele verzi ale FlixBus oferă la bord Wi-Fi, scaune confortabile cu spațiu mare pentru picioare, aer condiționat și toaletă. 

În preț sunt incluse un bagaj de cală și unul de mână.

Este posibilă rezervarea cu ajutorul aplicației de smartphone FlixBus, care se poate descărca gratuit, iar biletele online sunt valabile în autocare.
Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.

Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher de 20€ / 90 lei pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.


Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.


Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI. 
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente. 
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine