Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Vesti bune: Ryanair anunta zboruri din Amman, Iordania spre BUCURESTI, Bologna, Bruxelles Zaventem, Budapesta, Cracovia, Milano Bergamo, Paphos, Praga, Vilnius, Varsovia Modlin.

Zborurile spre Paphos debuteaza din luna martie, spre celelalte destinatii (inclusiv spre Bucuresti) incepand cu luna octombrie 2018. Frecventa din Bucuresti: doua zboruri pe saptamana.

Numai pe durata sezonului de iarna vor exista si zboruri din Aqaba (la Marea Rosie) spre Atena, Koln, Roma Ciampino, Sofia.

Voi reveni cu preturile dupa ce zborurile vor aparea pe site-ul Ryanair (probabil candva luna asta sau in martie, cand va aparea orarul pentru sezonul de iarna 2018).

Momentan numai Tarom are zboruri directe spre aceasta destinatie, cu preturi - cand are promotii - incepand de la 99€ sau de la 139€ dus-intors, bagaje si servicii la bord incluse. 

Sursa: site-ul Ryanair





Bagaj manaBagaj calaEscale
checkcheckzbor direct
Calificativ zboruri: 4/5





Conditii de calatorie: pe site-ul MAE

Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI.
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente.
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine