Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



Important: daca ati ajuns la articol de pe aplicatia de Facebook de pe mobil, s-ar putea sa nu va mearga link-urile de rezervare la motoarele de cautare zboruri precum Momondo sau Skyscanner (nu stiu motivul). Daca deschideti insa PromoTrips.ro intr-un browser 'normal' precum Chrome sau Firefox, ar trebui sa fie totul ok cu linkurile si daca sunt accesate de pe telefon. 

Aveti o noua runda de zboruri la preturi bune din Italia spre destinatii exotice:

  • zboruri Turkish din Milano MXP, Roma FCO, Venetia VCE sau Bologna spre mai multe destinatii. Eu am selectat  Seychelles si Zanzibar, dar puteti sa incercati si altele cum ar fi, de exemplu, Dar Es Salaam, Tanzania. Perioada de calatorie: septembrie 2019 - martie 2020. Eu va dau cate un exemplu, alltele gasiti cu usurinta direct pe site-ul Turkish.
  • exista de mai multe saptamani zboruri ieftine din Milano MXP spre Maldive, atat cu Air Italy, cat si cu Alitalia. V-am dat cateva exemple mai jos in articol.

Preturile mentionate in articol sunt cele returnate de motoarele de cautare zboruri, care compara ofertele de la mai multe agentii online. La compania aeriana va puteti astepta sa fie ceva mai mari.

SEYCHELLES, cu Turkish Airlines, in general in septembrie 2019 - martie 2020
Cautati alte date pe site-ul Turkish.


ZANZIBAR, cu Turkish Airlines, in general in septembrie 2019 - martie 2020
Cautati alte date pe site-ul Turkish.



MALDIVE
  • din Milano MXP, cu Air Italy (numai bagaj de mana) 341€ ✈️rezerva
29 octombrie - 08 noiembrie
07 - 20 noiembrie
12 - 20 noiembrie
28 noiembrie - 06 decembrie
28 noiembrie - 13 decembrie
Cautati alte date pe site-ul  Air Italy.
12 - 20 noiembrie
12 - 28 noiembrie
16 - 28 noiembrie
26 noiembrie - 04 decembrie
26 noiembrie - 11 decembrie
Cautati alte date pe site-ul Alitalia.


ATENTIE:


Desi promovez rar zboruri care nu sunt din Romania ori de la vecini (Moldova, Ungaria, Serbia etc), pentru destinatiile exotice mai fac uneori exceptii. Asta si pentru ca se gasesc in general zboruri de legatura ieftine spre Italia din mai multe orase romanesti, cu atat mai mult daca vorbim de sezonul toamna - iarna. 

Voi decideti daca merita aceste combinatii.

Pentru mine este discutabil, de exemplu, daca ma uit la oferta Turkish care a fost disponibila acum doua luni din Bucuresti, Cluj si Constanta: Zboruri spre: Zanzibar 479€, Maldive 507€, Mauritius, Seychelles, Madagascar 547€ dus-intors cu Turkish.

Daca alegeti zborul din Italia, cred ca va puteti astepta undeva la aproximativ 100€ - 200€ in plus pentru costurile cu legatura din Romania (zbor dus-intors, poate macar un bagaj de cala la doua persoane, eventuale transferuri intre aeroporturi si/sau cazari langa aeroport). Sigur, suma poate varia in functie de pretul zborului Romania - Italia.
Asadar, eu personal nu cred ca veti iesi cu o economie semnificativa fata de pretul care a fost disponibil la zborurile cu plecare din Romania. Plus ca veti avea un zbor mult mai prost:

  • cu o escala suplimentara in Italia, care nu este garantata de catre companiile aeriene, in caz ca intarzie prea mult, este anulat sau reprogramat un zbor, astfel incat riscati sa il pierdeti pe al doilea si sa va distrugeti vacanta.
  • cu o durata totala poate semnificativ mai mare (pentru ca avem un zbor suplimentar)

Prin urmare, fiind vorba de zboruri combinate, trebuie sa fiti foarte atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi in Italia (Roma Ciampino cu Roma Fiumicino, Milano Bergamo cu Milano Malpensa, Venetia Treviso cu Venetia Marco Polo etc), la necesitatea de a lua cate o noapte de cazare langa aeroport samd.

Acolo unde este posibil, recomand insistent sa rezervati zborurile printr-o agentie care ofera garantie pentru conexiune, chiar daca vor fi mai scumpe. Pentru mai multe detalii, vedeti articolele: 

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.
Pentru detalii complete va sta la dispozitie ghidul Cum sa cauti cazare ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine