Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Aveti un pret foarte bun la zborurile Milano Malpensa - Maldive cu KLM / Air France:

MILANO MXP - MALDIVE, 367€:
Bagaj cala Servicii la bord Escale Garantie conexiune Fara escala peste noapte
check check 1check check


NOTA:

Desi promovez mai rar zboruri care nu sunt din Romania ori de la vecini (Moldova, Ungaria, Serbia etc), pentru destinatiile exotice mai fac uneori exceptii. Asta si pentru ca se gasesc in general zboruri de legatura ieftine spre Italia din mai multe orase romanesti, cu atat mai mult daca vorbim de sezonul toamna - iarna. 

Voi decideti daca merita sa riscati cu astfel de combinatii.

Daca alegeti zborul din Italia, cred ca va puteti astepta undeva la aproximativ 100€ - 200€ in plus pentru costurile cu legatura din Romania (zbor dus-intors, poate macar un bagaj de cala la doua persoane, eventuale transferuri intre aeroporturi si/sau cazari langa aeroport). Sigur, suma poate varia in functie de pretul zborului Romania - Italia.

Fiind vorba de zboruri combinate, trebuie sa fiti foarte atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi in Italia (Milano Bergamo cu Milano Malpensa), la necesitatea de a lua cate o noapte de cazare langa aeroport samd.

Pentru mai multe detalii, vedeti articolele: 

Cu cazarea este simplu sa rezolvati:
  • introduceti destinatia si datele de calatorie intr-un motor care compara preturile pentru cazare la agentii online mari precum Booking, Agoda si multe altele: click AICI sau folositi casuta de mai jos (daca nu este vizibila, va recomand sa dezactivati AddBlocker pentru acest site). 
  • dupa ce ati gasit din lista un hotel pe gustul si bugetul vostru, mai trebuie doar sa alegeti furnizorul la care doriti sa faceti rezervarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine